Mange danskere har en travl hverdag, hvor de kommer sent hjem fra arbejde, trætte og udmattede. Og så kommer spørgsmålet: Hvad skal vi have at spise i dag? Dét spørgsmål er pludselig let at svare på, når du får måltidskasser med færdigretter leveret til dit hjem!

Der er mange gode grunde til at vælge en måltidskasse. Enten ser du madlavning som en sur pligt, som er evigt tilbagevendende. Eller måske kan du godt lide at lave mad, men du har ikke tid til det. Måske vil du gerne spise sundere, undgå take-away og lette løsninger, der alt for ofte viser sig på vægten.

Uanset hvad er det en enorm lettelse i hverdagen at få leveret sunde og friske måltidskasser. Kasserne indeholder tre-fire måltider, kan bestilles til 1-6 kuverter, og leveres hver søndag mellem 9 og 12. Du kan selvfølgelig ændre i eller stoppe dit abonnement lige når du vil! På den måde kan du give kasserne et skud, og hvis det ikke er noget for dig, er du ikke bundet i flere måneder.

Med en måltidskasse er du sikret sund og varieret aftensmad på bare 10-30 minutter – hver dag! På den måde får du tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig.

En måltidskasse til enhver smag

Der findes et stort udvalg af måltidskasser, afhængig af hvilken kosttype, du foretrækker.

Prøv f.eks.:

  • Hverdagsboxen
  • Veganerboxen
  • Flexiboxen

I hver box finder du hjemmelavede måltider, der er klar til at spise. De er lavet på friske råvarer, så du får masser af vitaminer. Og så er der ingen opskrifter – du skal blot varme maden. Priserne starter ved kun 50 kr. per måltid.

Måltidskasserne leveres i bæredygtig emballage, som er nemt at afskaffe eller genanvende efterfølgende.