At få børn er en stor ting for alle, og dét at sætte et nyt liv i verden er en oplevelse, der overgår alt andet. Hvis du kender en, der har en lille ny på vej, så kan det være, at du sammen med hendes familie og veninder skal samles og overraske hende med et babyshower. En dag, hvor hun sammen med sine nærmeste, kan fejre graviditeten og den lille ny, der er på vej, og som hun helt sikkert vil elske.

Til babyshoweret kan I overraske den kommende mor med lækker mad, sjove lege og gode gaver til hende og babyen. For at gøre lidt ekstra ud af gaven, kan du købe en fint dåbskort med en personlig hilsen i, som helt sikkert vil varme den kommende mor om hjertet.

Dåbskort som et fint og særligt minde fra dåbsdagen

Et fint og personligt dåbskort kan også gives efter babys ankomst, enten når du skal besøge den lille ny for første gang eller til barnets dåb.

Dåben er en stor dag for både barn og forældre, hvor barnet officielt får sit navn. Især for forældrene er dagen noget helt specielt, hvor familie og venner er samlet for at fejre deres barn. Det er en dag, som de altid vil kunne se tilbage på og mindes med glæde.

Til dåben vil barnet få en masse gaver, som det vil kunne få stor glæde af. For at give både barn og forældre noget, som de senere i livet kan finde frem og mindes dagen med, kan du til gaven skrive et personligt kort, hvor du lykønsker barnet og skriver en kærlig hilsen – måske du har et godt råd, du vil give barnet med sig i livet? Det vil helt sikkert glæde forældrene at kunne finde noget fra dåbsdagen at vise til barnet, når det bliver ældre.