Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder både ferie, afslapning og ikke mindst dejligt vejr med varme og solskin. Vi danskere er vilde med solskin og bruger gerne mange timer i den dejlige sol, når den endelig er fremme. Det er også rigtig sundt at få sol, særligt efter vinterens lange og mørke dage, og det er videnskabeligt bevist, at solen giver D-vitamin til kroppen, og derfor gør os danskere mere glade, friske og sunde. Men solen kan også være farlig, og fordi den sjældent er fremme i Danmark, tror mange danskere, at solen ikke er særlig stærk. Derfor skipper de solcreme, og så har vi balladen. Det er nemlig ikke spor sundt, at være ude i solen uden solcreme, selv i Danmark. Derfor er det uhyre vigtigt, at huske solcremen, samt at prøve at holde sig i skyggen mellem timerne 12 til 15, hvor solen er på sit skarpeste.

Hvilken solcreme skal man så vælge? Solcremer kan være dyre, og de kan samtidig være rigtig ringe og indeholde en masse dårlige kemikalier for kroppen. Vi tager solcreme på for at beskytte huden mod solen, så hvorfor ikke også beskytte huden ved at droppe de dårlige kemikalier. En rigtig god solcreme, som beskytter huden og som kun indeholder gode ingredienser, er Coola solcreme. Coola er en økologisk serie, som laver solcreme, læbebalsam, primer og andre cremer, som alle beskytter mod solen. Mærket er utrolig kendt blandt hollywoodstjerner som Heidi Klum og Selena Gomez.

På hjemmesiden Greenharmony.dk, kan man få et stort udvalg af solcremer og andre produkter af mærket Coola. Greenharmony.dk sælger produkter som er økologiske, fri for parabener og dårlige kemikalier, og som beskytter dig og miljøet. Det er derfor helt naturligt, at solcremen fra det økologiske mærke Coola, kan købes på hjemmesiden. Der er et stort udvalg af Coola solcremer til ethvert behov hos Greenharmony.dk. Man kan blandt andet få solspray eller almindelig solcreme med eller uden duft, man kan få almindelig creme med solbeskyttelse, ansigtssolcreme, læbesolcreme, rejsesæt og meget mere. Priserne hos Greenharmony.dk er altid helt i bund, og der er ofte tilbud, hvor du nemt kan se, hvor meget du sparer på en specifik vare. Leveringen er lynhurtig og servicen er helt i top. Selvom Greenharmony.dk er en online side, kan du nemlig få personlig råd og vejledning, hvis du ønsker dette. Med en Coola solcreme beskytter du ikke blot din hud mod solen, du beskytter den også mod dårlige kemikalier, mens du gør noget godt for miljøet.