Drømmer du om en telefon, hvor teknikken er i top? Så er den nye iPhone X det perfekte valg. En iPhone X er nemlig en af de mest avancerede iPhones, der findes på markedet, da den er fyldt med smarte og brugbare funktioner og ikke mindst god teknik. Det er derfor også en telefon, der ligger i den dyre ende, men det er absolut det hele værd, da du får så mange features og generelt en rigtig god telefon. 

Lås telefonen op ved blot at kigge på den 

Blandt de mange forskellige funktioner får du blandt andet ansigtsgenkendelse, som gør, at du kan låse din telefon op ved blot at kigge på den, da den dermed genkender dit ansigt. De fleste af os kender nok til, at det er umuligt at låse telefonen op, hvis man enten har våde eller kolde fingre, men det problem forsvinder med denne funktion. Udover ansigtsgenkendelse, så får du også et dobbelt kamera, som gør, at du kan tage nogle helt fantastiske billeder. På den måde behøver du ikke at have andre kameraer end din telefon. Derudover får du også en virkelig god skærm, der skaber dybde og levende farver, når du kigger på den. 

Der er derfor mange gode grunde til at investere i en iPhone X, men da det også er en meget dyr telefon, så bør du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil beskytte den. Blot et enkelt tab kan få telefonen til at gå itu, og det er derfor vigtigt med den rette beskyttelse. 

Den bedste beskyttelse til din iPhone X 

Hvis du vil give din iPhone X den mest optimale beskyttelse, så skal du købe et panserglas, da det både beskytter skærmen og telefonens funktionalitet. Hos Panzerscreen.dk er der et udvalg af panserglas til iPhone X i god kvalitet, så du får den bedste beskyttelse. Panserglasset består af tempereret hærdet glas, hvilket skaber en god stødabsorberende virkning. Derudover er glasset også fedtafvisende, så du slipper for fedtede pletter på skærmen.