Hvad går du egentlig og funderer over, hvad der kunne udsmykke og forfine din gårdsplads, offentlige rum eller indkørslen til arbejdspladsen – eller noget helt fjerde?

Det er sådan set uden betydning, om du er firmaejer, offentlig ansat eller privatperson, der søger en underlægningsløsning under fødderne og/eller hjulene, når man entrerer det område, som du bestyrer.

Løsningen finder du hos PTHgruppen.dk, der kalder sig “Din råstofleverandør i Danmark”, og det er ikke uden grund. Gennem flere år og dertilhørende udmærkelser og mange former for tilfredshed fra forskellige afkroge har de begået sig på dette område.

Det fornægter sig nemlig ikke, når man som PTHgruppen.dk har mere end 30 års erfaring i sit virke. De kan levere lige dén mængde, størrelse og porøsitet af underlægning, der kræves i din situation. Om det så er granitskærver, sten, sand, grus eller noget helt andet, som du har brug for.

Men det er ikke kun på disse områder, at PTHgruppen.dk kan være behjælpelige, da de også har et udvidet sortiment i mange andre produktformer.

Som noget af det nyeste af de tjenester, de udbyder, så har de også et udvalg af belægningssten i for eksempel cement, så du kan få rigtig fast grund under fødderne, hvis du ikke ønsker rystelserne fra blandt andet grus under dig, selvom de da også – som nævnt – kan supplere dig med sådan en underlægningsservice.

Men udvalget af varer stopper ikke her, for derudover kan PTHgruppen.dk også præsentere lønpakning af bigbags, hvor du bare skal kontakte dem for at indhente et godt tilbud på det område.

Står du også fryser og skal have hytten varmet op med pillefyret, så kan PTHgruppen.dk da også være leveringsdygtige i træpiller i god kvalitet.

Så nu skal du ikke lede længere efter det gode underlag, om det så skal bruges som erstatning for et tidligere materiale på hjemmefronten eller som ny udsmykning i det offentlige rum.