Er du den lykkelige ejer af en dejlig, langhåret hund, kan du sikkert nikke genkendende til den følelse af frustration, som opstår, når pelsen pludselig efter en udflugt i den frie natur er én stor filtret klump, som ikke kan redes ud. I denne situation er det en god idé at have en hunde trimmer eller – klipper af høj kvalitet ved hånden, medmindre man er indstillet for at betale en formue hos hundesalonen eller hos dyrlægen for at slippe af med de genstridige lokker. For det første sparer du penge, og for det andet slipper du for ventetiden – hvilket både du og din hund sikkert vil sætte stor pris på.

Find billige hundeklippere hos Thordal.dk

Summa summarum er, at du lige så godt kan anskaffe dig en god hundeklipper – den har tjent sig selv ind på utroligt kort tid. Hos Thordal.dk kan du finde hundeklippere af mærkerne Oster og Aesculap – og samme sted kan du naturligvis også finde alt nødvendigt tilbehør og ekstra dele, som for eksempel skær i forskellige størrelser. Ud over klippemaskiner til hunde finder du hunde sakse, hunde shampoo, pelspleje spray, trimmerknive, negleklippere samt kamme og børster – kort sagt, alt hvad du har brug for til hundens daglige røgt og pleje. Den helt store fordel ved at købe plejeudstyr til hunden hos Thordal.dk er, at du undgår de fordyrende mellemled, da Thordal selv importerer de lækre produkter. Samtlige varer i Thordals produktsortiment lever op til internationale standarder på området – og Thordal borger selv for en høje kvalitet.

Klippemaskiner til heste

Udvalget hos Thordal.dk begrænser sig ikke udelukkende til klippemaskiner til hunde – menneskets anden, lidt større, firbenede ven er også repræsenteret. Thordals hesteklippere kommer fra mærkerne Aesculap, Andis, Hauptner, heiniger og Liscop, og er, ligesom hundelkipperne, af prima kvalitet – og til aldeles overkommelige priser. Hesteklippere er ekstra kraftige, og kommer i forskellige udgaver, til brug på henholdsvis hele hesten eller udelukkende omkring koder og hoved. Samtlige hesteklippere er støjsvage, så hesten ikke bliver skræmt.

Klippemaskiner, sakse og trimmere til mennesker

Thordal.dk fører også et udvalg af udstyr beregnet til mennesker, herunder føntørrere, negleklippere, frisørsakse, kamme, glattejern, rageknive og barberknive, til såvel privat som professionel brug. De lækre Thordal frisørsakse i rustfrit stål er special fremstillet til Thordal i Japan – og derfor er saksene uhørt billige i forhold til kvaliteten. Se alle de lækre sakse og andet frisør udstyr på thordal.dk