Hvis I står overfor at skulle renovere eller udvide jeres stald, så bør I benytte Staldinventar.dk til at finde jeres nye staldinventar. Her vil I nemlig kunne finde et stort og varieret udvalg af produkter, så I kan finde det, I står og mangler – om det så er eksklusive staldartikler, som unikke stalddøre i alverdens størrelser eller almindeligt inventar som høhække, vandforsyninger eller fodervogne.

Et firma med stor erfaring og nysgerrighed for det nye

I mere end 30 år har Midtjyden Staldinventar produceret staldinventar af højeste kvalitet til de danske stalde. De har altså stor erfaring med staldinventar i alt fra hestebokse til kostalde og konventionelt driftstilbehør. Med deres mange års erfaring kommer også en stor forståelse for, hvordan staldene fungerer og hvad, der virker i en aktiv stald. De står dog ikke stille eller hænger fast i de gamle måder, tværtimod. De udvikler nemlig al deres staldinventar i 3D tegneprogrammer og producerer det på nye robotter. Det giver en solid kombination af godt håndværk og moderne løsninger – en kombination, der kun kan komme jer til gode.

Deres produktionsløsning betyder desuden, at I kan forvente gode og konkurrencedygtige priser samt høj kvalitet – altid. Alt inventar bliver desuden designet og produceret i Danmark.

Produkter og løsninger der passer til jeres stald

Udover deres standardprodukter, laver de også skræddersyede løsninger, så I kan få præcis de produkter, som passer til jeres stald og jeres behov. I kan finde følgende kategorier online:

  • Hestebokse
  • Unikke staldøre
  • Staldvinduer
  • Kostald
  • Alt i staldtilbehør

Derudover finder I også kategorien ”Lagersalg”, hvor I kan finde ekstra gode tilbud. Se mere på hjemmesiden eller kontakt med eventuelle spørgsmål til produkterne, så I kan få en dejlig og funktionel stald, der vil gøre dagligdagens arbejde meget sjovere.