Når det kommer til skadesbehandling, er det vigtigt at have det bedste udstyr i den højeste kvalitet. HosOptisafe er vi stolte af kun at forhandle varer af netop den bedste kvalitet, og med vores elastikbind erdu godt dækket ind. Elastikbind er en ekstra god ting at have i sportstasken når det gælder førstehjælpog sportspleje. Elastikbind kan bruges til mange forskellige ting, men de er specielt gode til når manforstuver en finger eller ankel.

Elastikbind er godt til de små uheld

Elastikbind er en uvurderlig del af korrekt pleje når man er kommet til skade med et led. Det handler omat fiksere skaden på den rigtige måde, og dermed få hævelsen til at falde. Elastikbind er en vigtig hjælp idisse situationer. Når man er aktiv med sport, er man desværre nogle gange uheldig at komme til skade,og her er det ekstra godt at være forberedt og have et elastikbind i sportstasken. Så er du altid klar hvisder sker små uheld.

Kom godt videre efter en forstuvning

Det er surt at gå glip af sjove ting, fordi man er kommet til skade. Med forstuvninger er det vigtigt atbehandle korrekt så hurtigt som muligt, og her kan elastikbind være med til at hjælpe med at fåhævelsen til at falde. Hold forstuvningen eleveret over hjertehøjde, når du har bundet den medelastikbind. Forbindingen må ikke være for stramt bundet.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige udstyr

Det er vigtigt for os at du har det rigtige udstyr, og får den korrekte vejledning. Derfor er du altidvelkommen til at kontakte os med henvendelser angående køb af vores elastikbind eller andre førstehjælpsprodukter. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål du måtte have.