Som kreativ sjæl kender du helt sikkert lysten til at kreere nye ting hele tiden, og til det skal man bruge materialer. Men det er en god ide at overveje, hvilke materialer man benytter og hvorfra man køber dem, det er nemlig ikke ligegyldigt – især ikke med garn, da den forkerte produktion af garn kan have stor indflydelse på miljøet og på dig selv. Hos Garnguru.dk har de derfor kun økologisk og bæredygtigt garn. Det er dog ikke det eneste, du kan finde hos dem – de har også et stort udvalg af strikkeopskrifter og –kits, så du kan finde alt det, du skal bruge til dit næste projekt.

Kvalitetsmærker, så du kan nyde din hobby uden bekymringer

Hos Garnguru.dk forhandler de kun mærker, der tilbyder økologisk garn, da det er det bedste – både for os og for miljøet. Så hvis du også går op i garn og gerne vil kunne strikke eller hækle gaver til de mindste i familien uden at være bange for om deres sarte hud kan tåle kemikalierne, så bør du købe garn herfra, det er nemlig helt fri for skadelige tilsætningsstoffer, kemikalier og sprøjtemidler.

  • BC Garn: Dette tyske garnmærke har specialiseret sig i at udvikle og forfine det økologiske og bæredygtige strikkegarn. Det har resulteret i et stort udvalg af uld- og bomuldsgarn af en særlig høj kvalitet.

  • ONION Garn: Dette velkendte mærke tilbyder bæredygtigt garn til gode priser. De eksperimenterer med blandingen af fibre, der giver stærkt og holdbart garn og som kun er lavet med naturlige materialer. Det har blandt andet resulteret i blandingen af nældefibre og uld, der er et super alternativ til almindeligt strømpegarn.
  • KnitPro: Fra dette mærker finder du strikkepinde, hæklenåle og diverse andet tilbehør af høj kvalitet. Så du har de bedste forudsætninger for lave fine strikkede eller hæklede kreationer.