Hvis du gerne vil have et meget personligt hjem, hvor der er blevet leget med form og æstetik, er det en god ide at overveje at få noget metal ind i dit hjem. Det kan for eksempel være som gelænder på trappen, som lampe, bordben eller hyldeknægte. Metal er et meget holdbart materiale, men også et materiale, som det er meget nemt for en dygtig smed at bøje i alle mulige og umulige former. Det er med til at give en helt unik kvalitet til dit hjem eller din virksomhed. 

Et godt sted for dig at finde gode metalløsninger til dit liv er Helstrand Smedje. Hele deres grundlag er at prøve at gentænke møbler og måden, som vi bor på. Det er derfor med til at skabe nogle meget flotte og anderledes løsninger. Hvis du har en virksomhed, hvor kreativitet er meget vigtig for jeres arbejde, kan de flotte og anderledes løsninger være med til at inspirere medarbejderne til netop at tænke anderledes og ud af boksen. Du kan så at sige skabe et rum til dem, hvor der er mere plads til kreativitet. 

Som privatperson kan du også finde en række gode løsninger til dit hjem. Det kan være lamper, borde og hylder. Hvis du har en ide til noget, som du gerne vil have lavet i dit hjem, kan du kontakte dem og høre, hvordan de kan hjælpe dig med at realisere det. Hos Helstrand Smedje elsker de at se dine egne tegninger og høre om dine ideer og prøve at skabe de helt rigtige løsninger til dit hjem. Du kan selvfølgelig også købe en række færdige produkter. De har for eksempel et stort udvalg af bordben i metal. Det kan være bordben, der er formet som X’er, U’er eller et V, der står oven på et M. Du kan så selv vælge en bordplade, som du vil lægge ovenpå.