Hvis du som personalebeklædningsansvarlig leder efter en god og pålidelig online shop, hvor du kan købe sikkerhedssko til dine medarbejdere, kan det anbefales, at du tager et kig på Ølholm Safetys webshop olholm.dk. Ølholm safety har som virksomhed eksisteret siden 1973, hvor firmaet startede op som en traditionel importvirksomhed, som forsynede det danske marked med sikkerhedssko af høj kvalitet, fortrinsvis fra det sydeuropæiske marked.

Nu har Ølholm Safety, som de fleste danske virksomheder, en webshop, så du ikke behøver at være placeret i nærheden af virksomhedens fysiske lokation – som er i Middelfart – for at få glæde af de mange lækre sikkerhedssko i det brede og velassorterede vareudvalg.

Ølholm Safety – kvalitet frem for alt

Når det handler om at beskytte dine medarbejderes fødder, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos Ølholm Safety finder du udelukkende sikkerhedssko fra producenter, som borger for den høje standard, og hvis produkter lever op til samtlige krav om sikkerhed, som eksisterer på området. Blandt de kendte og velansete mærker inden for sikkerhedssko, du finder på olholm.dk, er brands som Adidas, Airtox, Andre, Birkenstock, Bjerregaard, Brynje, Cofra, Dunlop, Elten, Euro-dan, Green comfort, Grisport, Heckel, Hksdk, Jalas, Lavoro, Merrell, Noknok, Ox-on, Puma, Salomon, Sanita, Safety jogger, Sorel, Sievi, Sika, Sixton, Solid gear, Terra, Tretorn, Uvex, Oxypas og Sockwell.

Hos Ølholm Safety er du garanteret et sortiment af sikkerhedssko, som alle lever op til de internationale standarder

Bestil sikkerhedssko på olholm.dk

Når du bestiller sikkerhedssko hos Ølholm Safety, behøver du ikke spekulere på, om du har tilstrækkeligt mange varer med i din bestilling. Uanset hvor mange sikkerhedssko, du skal bruge, får du hos Ølholm Safety professionel behandling, råd og vejledning. Du bør tilpasse dit valg af sikkerhedssko til dine medarbejderes behov – ikke omvendt.

Se udvalget af lækre og behagelige sikkerhedssko i alle størrelser på olholm.dk