I Danmark er antallet af indbrud faldende – heldigvis. Selv under de store højtider får politiet år for år færre rapporter om indbrud i huse og lejligheder, mens beboerne er bortrejst. Eksperterne udtaler, at dette ikke skyldes et fald i antallet af indbrudstyve, men snarere, at danskerne som helhed er blevet mere bevidste om risikoen for indbrud, og dermed bedre til at sikre deres hjem imod ubudne gæster. I det hele taget er danskerne blevet meget bedre til at installere såvel overvågningskameraer som sikre låsesystemer og andre former for indbrudssikring, samt at alliere sig med naboerne gennem Nabohjælp netværk. Og dette er i bund og grund en positiv udvikling, som alle bør støtte op om.

Du kan sikre dit hjem imod indbrud med kvalitets låse fra RUKO

Hører du til dem, som er i særlig risiko for indbrud, bør du undersøge, hvilke forebyggende tiltag, du selv kan udføre for at forhindre, at du kommer hjem til et gennemrodet hus eller lejlighed, hvor alt af værdi er rippet. Et af disse tiltag kunne være at udskifte låse på yderdøre, samt få monteret låse på vinduer, såvel på øverste etage som i stuen eller kælderen. Indbrudstyve er usandsynligt opfindsomme, når det handler om at skaffe sig adgang til din bolig. Og hvad næsten værre er: Forsikringen kan nægte at dække, hvis det viser sig, at du ikke har sikret din bolig tilstrækkeligt.

Hvis dit låsesystem er gammelt, og eventuelt ikke er blevet skiftet ud siden du flyttede ind, er der stor sandsynlighed for, at patentet for længst er udløbet, og at der cirkulerer kopier af din hoveddørsnøgle. Derfor bør du altid skifte låsen ved indflytning. Og du bør vælge et kvalitetsmærke som for eksempel RUKO, hvis låsecylindre er sikret mod opdirkning, opbrækning med skruetrækker og lignende. Låsecylindre fra RUKO har de anbefalede 6 eller 12 stifter, hvilket vanskeliggør tyvens arbejde betragteligt.

Låse fra RUKO – det smarte valg

Hvis du vælger et låsesystem fra RUKO, kan du anvende samme nøgle til samtlige cylindre – du behøver således ikke gå rundt med et kæmpe nøglebundt. Hvis du vil sikre dig, at tyve, som for eksempel er brudt ind ved at smadre et vindue, kun kan benytte dette som flugtvej, kan du vælge et system, som kræver, at man også skal have en nøgle for at låse døre eller vinduer op indefra. På den måde forhindrer du effektivt, at tyven stikker af med mere, end hvad han kan have i lommerne – og det er da bedre end ingenting.

Du kan købe RUKO låse til rimelige priser hos billigsikring.dk