Har du ofte ondt i ryggen og er helt stiv i nakken efter en lang arbejdsdag på kontoret? Så kan det med høj sandsynlighed skyldes, at din siddestilling er forkert og uhensigtsmæssig – og dette kan igen sagtens være forårsaget af en dårlig kontorstol uden indstillingsmuligheder, og ringe støtte i sæde og lænd. Hvis du er på udkig efter en ny kontorstol, kan du lige så godt købe en af høj kvalitet – for det kan ikke betale sig at spare på din siddekomfort, når du skal tilbringe otte til ti timer om dagen i din kontorstol, samtidig med at du skal yde top performance. Derfor nytter det ikke noget at købe endnu en billig kontorstol, som ikke kan justeres efter din krops type, og som ikke yder den fornødne support de steder, hvor din krop har brug for det for at kunne opnå den optimale siddestilling.

Få den rette siddestilling og slip for smerter med en Herman Miller stol

Du har måske hørt om Herman Millers ikoniske Aeron stol, som med sit innovative design og høje siddekomfort har vundet priser, og stadig den dag i dag er verdens bedste kontorstol ifølge eksperterne. Herman Miller Aeron er udformet efter ergonomiske principper – med sine mange justeringsmuligheder og forskellige tilbehør så som lændestøtte, nakkestøtte, læderbetrukne armlæn og bløde gummihjul er stolen nærmest indbegrebet af kontor-luksus.

Aeron er dog ikke den eneste Herman Miller stol, som fortjener opmærksomhed. Blandt andre Herman Miller stole kan nævnes Sayl, Setu, Mirra, Freischwinger, og ikke mindst den futuristiske Embody, som er det nyeste skud på stammen inden for funktionelle kontorstole, som er udviklet med ergonomi for øje.

Køb Herman Miller stol billigt hos Valueshop.dk

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt en Herman Miller stol vil vælte dit budget. Hos Valueshop.dk kan du købe en istandsat udgave af en brugt Herman Miller stol – stolen står som ny, men til en brøkdel af nyprisen. Se mere på Valueshop.dk