Ved køb af et Rambo dækken, køber man det bedste dækken på markedet. Rambo producerer forskellige modeller af dækkener i forskellige kvaliteter og dermed naturligvis til forskellige priser. Uanset hvilken model, men vælger at investere i, kan man være sikker på, at man har købt det absolut bedste dækken til prisen.

Rambo dækkener adskiller sig særligt fra andre dækkener ved pasformen. Et Rambo dækken lægger sig længere fremme på hesten og øger derved hestens bevægelsesfrihed, og man undgår slidsår på pelsen på bringen. Med et Rambo dækken kan man selv opbygge sit dækken. Man kan udskifte lineren, som er en slags aftageligt for, og derved kan yderdækkenet bruges som både sommerdækken og vinterdækken, mens lineren kan bruges som stalddækken. Man sparer derved både penge på indkøb af dækken samt på dækkenvask.

Hos bot-shop.dk forhandles Rambo dækkener til ethvert behov og enhver størrelse hest. Lige fra petitdækkener til miniature heste til icelandic dækkener til islandske heste og helt op til XL dækkener til de helt store heste. Derudover forhandles der naturligvis også dækkener til føl og ponyer. 
Der forhandles også både udedækkener, stalddækkener, insektdækkener, sommerdækkener og ridedækkener, så uanset din hests behov, så kan det dækkes med et Rambo dækken fra bot-shop.dk.