Der er ikke meget, der slår følelsen af solens varme direkte i ansigtet. Medmindre du sidder på et overophedet kontor og forsøger at arbejde, selvfølgelig… Her er varmen til gengæld ret generende, og faktisk mindsker det både effektiviteten og arbejdsglæden, hvis personalet har det for varmt i lokalet.

Heldigvis er det let at gøre noget ved problemet. Solfilm.dk leverer løsninger til blandt andet facader, hvor varmen fra solen generer, og med vinduesfilm er du godt på vej til at skabe bedre forhold for dig selv og dine medarbejdere på kontoret.

Sænk temperaturen og hæv effektiviteten

Selvom glas er et smukt byggemateriale, så er det ikke altid lige praktisk. Blænding i computerskærme og for høj varme skaber store problemer, og faktisk har undersøgelser vist, at for hver grad temperaturen er over 23 grader, falder produktionsniveauet med 5 %. Med vinduesfilm fra 3M får du et langt bedre indeklima og ikke mindst et mere komfortabelt arbejdsmiljø.

Vinduesfilmen giver følgende:

– op til 83% solvarmeafvisning

– op til 99% reduktion af falmning på grund af sol

– op til 95% reduktion af blænding

Der er altså mange fordele ved vinduesfilm, og i sammenligning med omfattende airconditionløsninger er det også en billigere og mere grøn løsning. 

Hvem kan ha’ nytte af vinduesfilm?

Vinduesfilm og er ideel til virksomheder, skoler, uddannelsesinstitutioner og andre offentlige bygninger, fx sygehuse og lignende. Steder hvor indlæring, kvalitet og arbejde er i højsædet og ikke mindst steder, hvor der færdes mange mennesker. 

Den helt store fordel ved vinduesfilm er, at det er en løsning, der ikke optager plads fra dine lokaler, og som samtidig er langt billigere end tilbygninger eller andet byggeri, der lukker af for solen.

Har du spørgsmål i forbindelse med solfilm eller er du i tvivl om, hvor vidt løsningen egner sig til din bygning, så tøv ikke med at kontakte solfilm.dk, der er specialister på området.