Søger du efter manilla mærker, er du kommet til det rette sted. Det altid brugbare manilla mærke finder du nemlig lige her, hvad end det er til arbejdsbrug eller privat brug. 

Giv en gave  

Når det er jul, fødselsdag, bryllup, dåb, konfirmation eller andre særlige begivenheder, er det tid til at finde den helt perfekte gave. Her kan et manilla mærke være et rustikt og retro look a like gave udseende til gaven. Når I for eksempel holder juleaften, kan du pynte dit manilla mærke med klistermærker, glimmer, fjer eller andet, der giver det et juleagtigt præg og dernæst hænge det på gaven i en snor. Manilla mærkerne er lavet af kraftigt karton, så de holder til lidt af hvert.

Hold styr på børnenes sko og tøj

Hvis I er en børnefamilie, hvor børnene har sko til alle årstider og dermed har sko, der har brug for organisering, når de ikke er i brug, kan I bruge manilla mærker til at organisere dem. Put dem for eksempel i poser af stof og hæng manilla mærke udenpå, som fortæller, hvilke sko, der er indeni. På denne måde kan I altid holde alle sko og støvler organiserede via et manilla mærke og I slipper for at de fylder unødigt op i gangen eller på børneværelset. 

Hvis mor også har en del stiletter og pumps og sandaler at holde styr på, kan man med fordel gøre det samme her. Put alle sko i hver deres pose og sæt et manilla mærke udenpå. 

Er I en familie, der sylter meget, kan et manilla mærke også bruges til at hænge udenpå et glas med marmelade, syltede agurker eller asier, så man altid kender datoen og dermed holdbarheden for det syltede. Rigtig god fornøjelse.