Er du på jagt efter en knage til entréen – og ikke en hvilken som helst knage – så skulle du tage et kig på Roon & Rahn’s “Moodboards“. Roon & Rahn er en prisvindende designerduo fra Aarhus, der producerer funktionelle og æstetiske møbler og tilbehør til boligen – og Moodboard er ikke en undtagelse. Her får du fedt design, et nordisk udtryk og en løsning, der kan tilpasses den enkelte, så du får det præcis, som du gerne vil have det.

Hvad er Moodboard?

Først og fremmest lidt om Moodboard. Det er som nævnt en knagerække. Men ikke en hvilken som helst knagerække. Den er lavet af massiv eg og har en lille plexiglas ramme forrest, der fuldender det enkelte, nordiske og elegante udtryk, som repræsenterer makkerparrets design.

Knagen er lavet med magnetiske “hangers”, så du selv kan placere dem, der hvor du finder dem mest brugbare, og den fås i natur eg eller røget eg. Moodboard er lille og lækker, og den passer perfekt til entréen eller soveværelset – og måske endda til køkkenet.

Hvem er Roon & Rahn?

Og så til makkerparret; for hvem er egentlig Roon & Rahn? Designerduoen består af Nicki van Roon og René Hansen, der er uddannet indenfor henholdsvis industrielt design og grafisk design. Hele historien starter, da de unge fyre flytter sammen i en lille lejlighed i Aarhus og finder ud af, at det er svært at finde rå, nordiske møbler, der på én og samme tid er funktionelle og æstetiske.

Konceptet bag Roon & Rahn bygger videre på deres iagttagelse, og alle deres produker stammer fra et behov, de har set i lejligheden. Den dag i dag omgiver de sig med alle deres prototyper og bliver stadig inspireret af små rum og funktionelle løsninger.

Hvem er Roon & Rahn for?

Roon & Rahn er for dig, der sætter pris på kvalitet og godt håndværk. Ærligt design og en enkel elegance. Og ikke mindst dansk design. Prisen ligger i det højere prisleje, men du får også, hvad du betaler for. Nemlig godt gedigent håndværk og et design, der matcher noget af det bedste herhjemme.

Løsningerne fra Roon & Rahn er alle gennemtænkte, multifunktionelle og ikke mindst af høj æstetisk værdi. Egetræ er et gennemgående materiale, og det er som regel naturfarvet, røget eller mørkbejdset. Uanset hvad du vælger, så passer produkterne perfekt ind i det nordiske og minimalistiske hjem, hvor træet tilfører varme og hygge til de ellers kolde, lyse flade vi som regel omgiver os med her i Norden.