Strømpebukser er ikke bare strømpebukser – deri kan de fleste stilsikre kvinder erklære sig enige! Der er meget stor variation inden for strømpebukser – tykkelse, materiale, mønster, for eksempel. Der findes strømpebukser, som er mest velegenet til festiligt brug, og så findes der dagligdags strømpebukser uden mønster, som primært tjener det formål at holde bene varme under kjolen eller nederdelen.

Den sidste type strømpebukser vil typisk være tykkere end de, som anvendes til fint brug, som ofte vil være transparente og have en form for højglans, som fremhæver benenes form, og evt et mønster, som for eksempel blonde, net eller søm. Strømpebuksers tykkelse og gennemsigtighed måles i denier, som er et udtryk for, hvor meget trådene, som strømperne er lavet af, vejer. Jo højere denier tal, jo tykkere og mere uigennemsigtigt en strømpe. Hvis en strømpebuks er angivet til a være Opaque, betyder det, at man slet ikke kan se igennem den. Semi-opaque betyder, at lidt af huden på benet skinner igennem. Er du plaget af karsprængninger eller ar på dine ben, vil du nok foretrække en Opaque strømpebuks, for det mest ensartede udtryk

Hvis du ønsker en meget gennemsigtig strømpebuks, skal du gå efter 15 denier eller derunder. Disse strømpebukser er meget tynde, og der går nemt hul på dem – for eksempel hvis du ved et uheld hænger i med en negl. Disse strømpebukser er særdeles velegnede, hvis du ønsker at det skal se ud, som om du ikke har strømpebukser på – de får hudtonen på dine ben til at tage sig mere jævn og ensartet ud.

Hvis du derimod leder efter et par gode, varme vinterstrømpebukser, skal du op i 40 denier eller derover.

Køb moderigtige strømpebukser online hos stylelegs.dk

Hvis du er i markedet efter et par lækre strømpebukser, kan de anbefales at gå på jagt i en online shop – for eksempel stylelegs.dk – da der for det første er mange penge at spare ved at handle online frem for i en fysisk butik, for det andet er et udvalg, der siger spar to til, hvad en lingerie butik eller stormagasin vil kunne tilbyde. Hos stylelegs.dk finder du strømpebukser i alle tykkelser, størrelser, farver og mønstre. Med den smarte størrelsesguide kan du, såfremt du kender dine mål og din vægt, hurtigt finde frem til netop den størrelse, der passer til dig.

Når du køber strømpebukser hos stylelegs.dk, får du en fast, lav leveringspris på 39,- kr. uanset ordrens størrelse.