Hjemmesiden MLmodel.dk er en online tøjbutik, som også findes i fysisk form som detailbutik. MLmodel.dk sælger et stort og bredt udvalg af produkter til hovedsageligt kvinder, såsom helseprodukter, beautyprodukter, accessories og tøj. Dog sælges der også lidt til mænd, samt diverse gaveartikler og indretningsartikler til hjemmet. 

Som kvinde kan man på MLmodel gå på opdagelse i lækre, klassiske modeller af blandt andet lingeri, bluser, toppe og tunikaer, jakker og tørklæder, og ikke mindst smykker – altså et bredt udvalg af dametøj. Tøj og smykker fra MLmodel.dk er moderne, men klæder den modne kvinde, der leder efter tidløst, feminint og smukt design. Der er kælet for detaljerne samt sørget for en behagelig og flatterende pasform. Tøjet fremstilles i lækre, bløde materialer, og i smukke, friske farver, der dog er lette at sammensætte på kryds og tværs af garderobens indhold. 

For mændene er der også lækre kvalitetsprodukter at finde, såsom de populære sundhedssko, der kan hjælpe med en sund holdning og en rank ryk. Derudover støtter skoene selvfølgelig selve foden og sørger for en skånende vægtfordeling, og er dermed ideelle til de, der oplever ubehag i deres nuværende sko. Tøjet til mændende er både behageligt og moderigtigt på samme tid, som det eksempelvis ses i form af striksweatre i islandske og norske mønstre. Disse sweatre har tidligere været på mode, og har inden for de sidste fem års tid vundet frem på markedet igen. De findes derfor på MLModel.dk også i modeller til kvinder og endda børn.

Udover tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn findes produkter såsom hud- og hårpleje, parfume og makeup. Alle disse produkter er af høj kvalitet, og kan afhjælpe problemer såsom tør, fedtet eller akneplaget hud, samt tørt og spaltet hår. Udvalget er allergivenligt, og dermed optimalt for de, der ønsker at undgå gene i ansigt og på krop grundet usunde tilsætningsstoffer. Man kan dermed nyde godt af de skønne forkælelses-produkter med god samvittighed. Andre produkter til brug i hjemmet, såsom varmelamper og massageapparater, kan også fås på siden. Er man på udkig efter noget, der er egnet som gave, kan man købe lækker vin og chokolade. 

 

MLmodel.dk’s mission er dog ikke alene at tilbyde lækre og sunde produkter til både mænd og kvinder – hvad end det gælder tøj eller brugsgenstande af højeste kvalitet – men også at gå det ekstra skridt for at skabe komfort og velvære. Derfor kan kvinden bag MLmodel.dk, Lissie S. Danielsen, også hjælpe med at få specialfremstillet tøj efter mål. Hvad end det gælder en kjole til en særlig lejlighed, som skal laves helt fra bunden, eller tilpasning af hverdagsjeans, hjælper Lissie gerne, og bruger sin ekspertise inden for hudpleje- makeup- og designfeltet til at give gode råd. Dog er dette en mulighed for selv at få indflydelse på sit helt unikke tøj, og være med til at bestemme snit, materiale og stil. 

MLmodel.dk er altså stedet, hvor man som kunde kan opleve fuld tilfredshed og få alt den hjælp, man behøver. Produkterne er altid i høj kvalitet, og hjælpen højst kvalificeret.