Det er et stort øjeblik, når man skal flyve fra reden, og man ikke længere er afhængig af mor og far i ens hverdag. Nu er man bare sig selv, og selvom det til tider kan være hårdt, vil du helt sikkert sætte pris på friheden, der følger med. Men først skal du indrette dit nye hjem – og det bliver rigtig sjovt. Vi giver dig her tre must-buys til dit nye sted.

Køkkenudstyr

Du har tøj til dig selv, men du har indtil nu brugt dine forældres udstyr i køkkenet. Derfor skal du ud og investere i køkkenudstyr. Hvis du godt kan lide at lave mad og regner med at bruge mange timer derude, bør du købe kvalitetsudstyr fra eksempelvis Dr. Oetker. Her får mange meget for pengene, og man kan købe specialudstyr i samme mærke. De laver nemlig andet end frysepizza.

Køb internet, før du flytter ind

Når du lige flytter ind, vil du logge på internettet med det samme. Men har du husket at bestille det i tide? Nogle gange kan det tage flere uger fra, at man bestiller internet, til at forbindelsen er etableret. Derfor bør du som det første skrive til potentielle udbydere og høre, om de kan tilbyde i dit område.

Gardiner

Privatliv er vigtigt for enhver, og gardiner er for mange unge noget bøvl at døje med. Det kan være, du her skal bruge fars eller onkels hjælp, men du bør altid få det gjort fra start, så du ikke skal have genboen kiggende ind i for lang tid, før du får styr på det.