Corona har sat en stopper for rejse til de lande, hvor det er ekstra sjovt at dykke i, men det skal ikke holde os tilbage fra at forberede turen med alt, hvad det indebærer. Du skal bruge rigtig meget udstyr, når du skal dykke, og vi kommer her med bud på 3 stykker af det udstyr, som du skal have med dig ned i vandet.

Tørdragter

Tørdragter kaldes i mere populær tale også våddragter, men tørdragter er mere sigende for dragtens effekt. Den holder dig nemlig tør – den gør dig ikke våd. En tørdragt er særligt vigtig i koldere vande, hvor kroppen ikke kan holde til de kolde temperaturer direkte fra vandet. Dette kan eksempelvis være tilfældet i Danmark, hvor vi ikke ligefrem har tropiske tilstande. Hvis du påtænker at dykke i Danmark under corona, skal du altså have fat i en tørdragt.

Svømmefødder

Selvom svømmefødder kan føles virkelig sjove at gå rundt i på land, så er deres effekt i vand helt uden sammenligning. De store fødder gør dig nemlig i stand til at tage lange distancer på meget kort tid. Det vil gøre din oplevelse meget mere effektiv, og du skal ligeledes heller ikke døje så meget med at træde i vande, da det er nemmere med svømmefødder på.

Dykkeruret

Dykkeruret er din bedste ven, når du skal dykke. Her finder du alle de informationer, du skal bruge for et ufarligt dyk. Dykning er altid en smule risikobetonet, men du kan minimere dine risici ved at have styr på alle de informationer, som du har brug for at vide.