Et sænkningssæt gør det muligt for dig at sænke din bil mellem 4 og 6 centimeter. Hvis du har forstand på biler, vil du nemt selv kunne sætte sættet på. Har du ikke, kan du få en mekaniker til at gøre det. På den måde kommer din bil hurtigt til at se ud, som du gerne vil have det. Det er derfor en meget nem måde for dig at ændre din bils udseende, så det passer til dig og dine behov. 

Et godt sted for dig at købe et sænkningssæt er på billig-gevindundervogn.dk. Det er en webshop, hvor de har specialiseret sig i sænkningssæt og andre ting til din undervogn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det helt rigtige. Alt efter hvilen bil du har, er det vigtigt, at du vælger det rette sænkningssæt. På webshoppen kan du taste ind, hvilket bilmærke, hvilken model og hvilken type du har, så får du vist de sænkningssæt, der er relevante for dig. På webshoppen finder du også en række guides til, hvordan du bedst sætter sænkningssættet på, og hvad du skal være opmærksom på. 

Hvis du vil sænke din bil med mere end 4 centimeter, er det en god ide, at du monterer sænkningsfjedrene på sportsstøddæmpere. De er lavet til at kunne klare et langt større pres og holder derfor i meget længere tid end andre former for løsninger. Har du en ældre bil, bør du altid skifte bilens støddæmpere til sportsstøddæmpere, uanset hvor meget du vil sænke bilen. Det skyldes, at dine gamle støddæmpere ikke vil kunne holde til, at bilen bliver sænket. 

Er du ikke sikker på, hvilket form for sænkningssæt du skal købe, er du altid velkommen til at kontakte billig-gevindundervogn.dk. På den måde kan de nemt hjælpe dig videre, så du kan foretage det helt rigtige køb.