Har du altid drømt om at vide, hvordan det føles at være en fugl? At kunne sprede sine vinger og flyve derhen, hvor man gerne vil? Så er en Parrot drone lige noget for dig. Det er en drone, som du kan styre fra jorden som alle andre. Forskellen er, at den har et virkelig godt kamera. Via en app på din smartphone, som du kan sætte fast i et par briller, kan du se alt, hvad dronen møder oppe i luften. Horisonten ændrer sig, når du ændrer på, hvordan dronen flyver; du kan virkelig ikke komme tættere på at kunne flyve selv. 

Der er mange steder, hvor de sælger Parrot droner. En af de bedste danske forhandlere er toytrade.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for droner og kan selvfølgelig også tilbyde dig den unikke og eksklusive Parrot drone. Dronen er nem at styre. Hvis du for eksempel gerne vil have, at den vender tilbage til det samme sted, som den lettede fra, kan du sætte den på autopilot og bede den om at vende tilbage. Det er en af de features, der er med til at gøre det meget nemt for dig at flyve med den. 

Parrot dronens smarte features behøver dog ikke kun at blive brugt som legetøj. Hvis du for eksempel har en stor grund, eller du er landmand, kan du bruge dronen til at undersøge, om alt nu også er, som det skal være i den anden ende af grunden. Det gør det meget hurtigere for dig at undersøge det. 

Hvis du vil optage videoer med dronen, kan du også gøre det. Den har en hukommelse på 32 GB, hvilket gør, at den kan optage nogle ret lange film. Det kan være ideelt at vise for venner og familie, men kan også være noget, som du kan bruge i dit arbejde.