MAN er et verdenskendt firma, som i mere end 100 år har leveret lastbiler i topkvalitet. MAN lastbiler er kendt for deres flotte design, robusthed og stabilitet, og de er udstyret med den nyeste teknologi. MAN lastbiler er driftssikre og brændstoføkonomiske, og de sikrer en høj produktivitet og effektivitet, hvad enten lastbilerne anvendes på byggepladsen, til distributionskørsel eller til langturskørsel. Ejer du et transportfirma, som har brug for en solid og robust lastbil, så er en MAN lastbil et oplagt valg, og du har mulighed for enten at købe eller lease den på favorable betingelser. MAN tilbyder mange forskellige typer lastbiler alt efter, hvilken type opgave de skal anvendes til.

Robust og stærk MAN lastbil til byggepladsen   

Udfører dit firma forskellige opgaver på byggepladser eller inden for transaktionskørsel, så er den nye MAN TGS et rigtig godt valg. MAN TGS er en driftssikker og robust lastbil, som er meget økonomisk rentabel. Lastbilen har MAN HydroDrive®, som er et aktiverbart eller permanent allehjulstræk. Derudover har den en sekscylindret rækkemotor, MAN D26, til at yde ekstra, så det er virkelig en lastbil med stærke kræfter.

Fleksible og driftssikre MAN lastbiler til distributionskørsel

MAN TGM er det oplagte valg til distributionskørsel, og den passer godt til kørsel med nyttelast af stor volumen, fordi den har optimale køreegenskaber og stor driftssikkerhed. MAN TGM har fået en opgradering både udvendigt og indvendigt, så den er blevet endnu mere effektiv, og den har god indvendigt komfort. En anden MAN lastbil, som egner sig rigtig godt til distributionskørsel, er MAN TGL. Denne lastbil er nem at manøvrere rundt i små lokalområder, for den har en suveræn køredynamik. MAN TGL kan konfigureres til f.eks. drikkevarelastbil, kommunalkøretøj, dumper eller køletransport alt efter behov. 

Langturskørsel i effektiv lastbil med god komfort

MAN TGX sætter standarden for langturskørsel, og takket være den nye generation af MAN TipMatic® Fleet og gearskiftestrategien SmartShifting er den blevet endnu hurtigere på landevejen. Lastbilen er blevet markant mere brændstoføkonomisk, og den har et superprofessionelt førerhus og et opholdsrum til chaufføren, som er meget komfortabelt. Der medfølger ekstra udstyr som eksempelvis MAN Media Truck (MMT) Advanced med 7 tommer touchscreen i farver med Bluetooth, AUX-indgang og derudover en professionel navigationsenhed med den perfekte lyd.

Professionel rådgivning og god kundeservice

Hos Truck.man.eu får du professionel rådgivning i forbindelse med valg af lastbil, så du får netop den model, som passer bedst til dine behov. Du får en rigtig god kundeservice hos MAN, som altid er klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende de forskellige typer af MAN lastbiler, eller hvis du har spørgsmål vedrørende køb eller leje af en MAN lastbil.