Ejer du en klinik?
Har du mange kunder i løbet af en dag?
Hvad byder du dem af mulighed for at befinde sig komfortabelt, mens du arbejder?
Hvad tror du, der er med til at give gode kunde-anbefalinger?

Det er der mange forskellige slags svar til, men et af svarene er i hvert fald, at i din klinik har tilknyttet behandlerbrikse til de rette formål, om du så har brug for en enkelt som selvstændig eller flere, hvis du har mange ansatte, der skal behandle på samme tid.

Det smarte vil især være at bruge flere behandlerbrikse af samme type, så man nemt som behandlere kan skifte mellem dem, hvis der skulle være behov for det, uden man skal indstille sig til nye omstændigheder.

Sådan en behandlerbriks er, når man har købt den og sine følgesvende af samme type, skræddersyet til at passe sammen med det erhverv, man bestyrer.

Man kan jo af gode grunde ikke bruge de samme behandlerbrikse til hvert eneste erhverv, for en tandlæge, en kiropraktor og en massør – for at komme ind på et par eksempler – har jo forskellige forventninger til, hvordan deres kunder skal være placerede, og hvordan de som praktiserende selv skal kunne agere derefter, hvor der blandt andet kan være tale om en siddende eller en stående position.

Nogle behandlerbrikse skal være simple og let kunne foldes sammen, hvilket man blandt andet ser ved behandlere, der kommer ud til deres kunder, men som stadig vil have krav på at medbringe deres egne behandlerbrikse, så de bedst muligt kan udføre deres arbejde – hvilket i sidste ende udelukkende er til gavn for kunderne.

Andre behandlerbrikse er af den robuste og med større facon, men som man stadig kan dreje rundt med og flytte rundt fra lokale til lokale manuelt.

Endvidere kan man få elektriske behandlerbrikse, der blandt andet fungerer ved, at de kan indstilles med tryk på knapper, så de kan forandre position efter forgodtbefindende for både patient og behandler.

Sidstnævnte type ser man ofte fastforankret i en fastlåst position, koblet op med ledninger og anden elektronik, ved blandt andet tandlæger.

Vise brikse af behandler-typen er meget omfangsrige, mens andre ikke optager så meget plads, og det kan være til gavn for en som behandler, når man skal tage bestik af, hvor stort et areal og råderum man har i ens praksis eller klinik.

Således vil der med garanti også være en behandlerbriks derude, der passer til lige dine – og dine kunders – behov.