Få madrasser med støtte og komfort

Bliver du 75 år, så kommer du cirka til at sove en tredjedel af livet. Derfor er det altafgørende, at du har den allerbedste madras at sove på. Din madras støtter nemlig din ryg og din krop, mens du sover. Derfor er en madras, der giver personligt komfort og større en af de bedste investeringer, du kan foretage dig. Disse egenskaber finder du i Tempur madrasser.  Her få du simpelthen en madras, som ændrer sig lige efter din kropsform, vægt og hvordan, du ligger bedst. Dermed får du den bedste nattesøvn, og kan næste morgen stå frisk og veludhvilet ud af sengen og påbegynde din dag. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af Tempur madrasser hos Delfin Sengecenter.

Det startede hos NASA

Succesen bag Tempur Madrasser skyldes det store rumkapløb, der fandt sted under den kolde krig. Her havde den amerikanske rumfartsadministration NASA brug for et materiale, der kunne fordele tryk og vægt ligelig, så astronauterne blev godt beskyttet under raketopsendelser. Materialet blev efterfølgende kendt som Tempur, og da det viste sig fuldt ud at kunne beskytte astronauterne på vej ud i rummet, kom ideen senere, at det nok også kunne beskytte folk, der skulle have en god nattesøvn. Dermed kom Tempur madrasser til verden, hvilket har frembragt et produkt, der yder den bedste komfort og støtte, du kan tænke dig. Hos Delfin Sengecenter sælger vi derfor Tempur madrasser i alle prisklasser. Du kan for eksempel få en Tempur Deluxe17 madras til under 10.000 kr., mens vi sælger en god dobbeltseng som Tempur Promise Continental, der prismæssigt ligger på de 45.000 kr. Endelig sælger vi også sovemasker, rejsepuder og et lækkert komfortsæde til din bil. Alt sammen gode kvalitetsprodukter fra Tempur.

Få en fortryllende nattesøvn

Hos Delfin Sengecenter finder du en sengespecialist, der virkelig gør sig umage. Vi er nemlig sat i verden for at kunne tilbyde dig et af de største udvalg herhjemme af senge, madrasser og andet sengeudstyr. Alle vores produkter er i den bedste kvalitet, og af denne årsag er vi da også virkelig glade for at kunne fremvise et stort udvalg af Tempur madrasser. Som en af landets ældste i branchen har vi den professionelle erfaring til at kunne sælge dig lige de perfekte madrasser, der giver dig en fortryllende nattesøvn. Vores Tempur madrasser og andre produkter finder du i vores fysiske butikker i København eller på vores webshop. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker god kunderådgivning om de næste madrasser, der står på din ønskeseddel.