Luplamper er fantastiske, når du skal arbejde med detaljer. Den kombinerer et rigtig godt arbejdslys med et forstørrelsesglas. Luplamper kan bruges i virksomheder, hvor der arbejdes med små ting, men også i dit eget hjem til hobbybrug.

Tænk dig om inden du køber en luplampe

Der er nogle ting, du skal være opmærksom på inden du køber en luplampe, så du ikke eksempelvis får købt en luplampe med al for meget forstørrelse i. Her er de ting du især skal være opmærksom på:

  • Hvor meget forstørrelse skal du bruge i glasset?
  • Skal luplampen sidde på en bordkant eller skal den have en fod?
  • Hvor meget skal lampen lyse?
  • Skal armen være med led eller fleksibelt kabel?
  • Skal lyset være hvidt, varmt eller noget helt andet?
  • Hvor meget må lampen koste?

Som du kan se, er der en del ting at tage højde for, inden du køber en luplampe. Hos prolamps.dk har de gjort alt for at gøre det let for dig. Det har de gjort ved at have fakta om hver enkelte lampe og ved at skrue prisen så langt ned som muligt. Udover det har de gratis fragt.

Hvad kan du egentlig bruge en luplampe til?

En luplampe kan virkelig have mange formål. En luplampe bruges i mange virksomheder, hvor der arbejdes med småt. Det kan eksempelvis være elektronikværksteder, hvor der skal loddes på en printplade. Det kan også være ved en urmager eller optiker. Luplampen kan også være rigtig god i et ganske almindeligt hjem. Det kan være dit barn har fået en lille splint i fingeren eller måske, skal du læse noget med småt. Der vil luplampen være til stor gavn. Det kan også være, at din hobby er at male små figurer, hvor en luplampe næsten er uundværlig.