En løbecykel er et rigtig godt værktøj for dit barn for at få kunne bevæge sig, selvom det ikke kan cykle. På løbecyklen bruger barnet benene til at sparke sig fremad. Det bliver dermed nemt for barnet at styre, hvor hurtigt eller langsomt det kører. Det bliver også nemt at stoppe cyklen igen, når der er brug for det. Derudover er cyklen meget nem at bruge for barnet, for det kan sætte benene ned, når det ikke kan holde balance. De fleste børn lærer dog hurtigt at holde balancen. Det er også med til at gøre, at de langt hurtigere lærer at cykle, når de skal i gang med det. 

Et af de populære mærker indenfor løbecykler er Puky løbecykler. De har en lav ramme, så det er nemt for barnet at komme op på cyklen. Er dit barn meget øvet og trænet, kan han eller hun sætte fødderne op på rammen. Det er selvfølgelig kun noget, barnet kan gøre, når det kan brugt cyklen noget tid. 

For børnene er det ofte vigtigt, at de kan få en løbecykel i deres yndlingsfarve. En af grundene til, at Puky løbecyklerne er så populære blandt børnene er, at de fås i mange forskellige farver. Det er både grøn, blå, gul, lyserød og mange flere. Det vil derfor være muligt for stort set alle børn at finde lige præcis deres yndlingsfarve. 

Et godt sted for dig at købe en Puky løbecykel til dit barn er på abckids.dk. De har et stort udvalg af cykler til børn og tilbehør til cykler. De har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af løbecykler til dit barn. Det er nemt for jer at overskue det store udvalg. Det kan være langt nemmere, end hvis I skal ned i butikken. Når du køber en løbecykel til dit barn, kan du udvælge, hvilken slags barnet skal have, så kan barnet selv være med til at vælge farven på cyklen. På den både får I det begge, som I gerne vil have det. 

Du kan få sendt cyklen lige til døren, når du handler hos abckids.dk. Det gør det hurtigt for dit barn at komme i gang med at køre på sin løbecykel. Hvis du gerne vil have barnet til at prøve cyklen først, kan du besøge abckids.dk på en af deres adresser i Gentofte, Hellerup og København. Med løbecykler er det dog nemt at regne sig frem til, hvilken størrelse barnet skal bruge. Det vil derfor ikke være nødvendigt at gå ned i butikken.