Hos Japebo.dk finder du det største udvalg af ekstraudstyr til høreapparater, renseudstyr til disse og forskellige opbevaringskomponenter fra anerkendte brands til disse apparater.

Det er sådan set hele budskabet med denne artikel, men vi vil desuden gerne lige komme lidt nærmere ind på, hvorfor det er vigtigt for dig at huske denne hjemmeside, da det ikke kun er ældre personer, hvor hørelsen langsomt svækker, der har godt af vide, hvor man kan få reserveudstyr og andet til høreapparater.

Er du nogensinde i dine unge dage blevet tudet ørene fulde med, at det er vigtigt at passe på dine ører og dermed din evne til at høre? Arbejder du i et miljø, hvor lydniveauet er over eller lige på grænsen til, hvad man kan udholde i længden?

Gør du eller gjorde du noget ved det i de ovenstående eksempler?

Hvis dit svar er et undrende “Hva’?” i lidt for høj lydstyre, hvis sætningen ovenfor var blevet sagt, så er svaret desværre nok et rungende “Nej!”.

Der er nemlig en tendens til, at vi mennesker ikke er så gode til at passe på vores hørelse, og det er egentlig mærkeligt, for hvis vores syn begyndte at svække lidt, ville de fleste af os haste til den nærmeste øjenlæge, men det er som om, at de fleste godt tør leve med nedsat hørelse, svækkende evne til at høre eller en anelse hylende lyde for det indre øre i form af tinnitus.

Det er egentlig en forfærdelig indstilling og en af grundene til, at vi henviser til ovenstående forretning, for det er uhyre vigtigt at passe på ens hørelse også selvom, man måske ikke mærker noget ved at blive udsat for høje lyde, for mange bække små gør som bekendt en stor år.

Så måske oplever du ikke et problem nu, når du bliver udsat for støj, men tro os, når vi siger, at det kan få langsigtede konsekvenser, så gør dig selv en livsvigtig tjeneste og pas på din hørelse – den kommer måske ikke igen.