Skal I have lavet t-shirts til hele klassen, inden I skal på studietur? Eller har du brug for t-shirts med dit firmas logo til dine ansatte? Lige meget hvad kan du nemt selv lave dem via nettet. Det er ikke noget, som behøver at koste dig mange penge. Det vil dine gymnasiekammerater helt sikkert blive glade for. Hvis det er din virksomhed, der skal betale for dem, er det en stor fordel, at du ikke skal betale for meget for dem. 

Et webshop, hvor de har gjort det virkelig nemt for dig at lave dine egne T-shirts med print, er biligtshirt.dk. Der har de en række forskellige t-shirts, som du kan vælge imellem. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den farve, der vil passe til dit formål. Det kan også være, at du hellere vil have en sweatshirt eller en langærmet t-shirt i stedet for en kortærmet t-shirt, så kan du også få lavet tryk på sådan en hos dem. Det kan være, hvis I skal til Oslo eller Stockholm på studietur, hvor det typisk er lidt koldere. Det kan også være, hvis du har brug for t-shirts med print til et arrangement om efteråret eller om foråret, hvor det godt kan være køligt. 

Når du har fundet ud af, hvilken farve t-shirt og hvilken slags t-shirt det skal være, kan du på webshoppen gå ind i deres designsystem og finde ud af, hvordan din t-shirt skal se ud. Der kan du både vælge, hvad der skal trykkes på forsiden og på bagsiden af t-shirten. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at sætte det hele op. Har du allerede en tegning eller et logo, som du gerne vil have på t-shirten, kan du uploade det og få det til at passe til t-shirten. 

Du kan flytte rundt på teksten, så den kan stå andre steder på t-shirten, og du kan tilføje en tekst, hvis du ønsker det. Det er altså virkelig blevet meget nemt for dig at få lavet en flot t-shirt, der passer præcis til det formål, som du skal bruge den til. 

Siden kan bruges af både private og virksomheder. Du kan bestille en enkelt t-shirt med tryk – eller bestille flere hundrede. Det kommer helt an på, hvad du har brug for. Du vælger selv, hvor mange af hver størrelse og hver farve, du gerne vil have. Det er en anden stor fordel ved at være kunde hos billigtshirt.dk.