Prøv at forestil dig, at du har fået sendt en kasse til din adresse. Den er af en anseelig størrelse, og umiddelbart kan du ikke regne ud, hvem der skulle have sendt den, og du har ikke bestilt noget for nylig, der fylder så meget.

Når du så åbner den, åbenbarer der sig en overraskelse af en anden verden, hvor pakkens indhold vitterligt folder sig ud, hopper og springer ud og fordeler sig i hele det rum, du åbner kassen i.

Det er en nemlig et bestemt antal balloner, der er fyldt med helium, altså heliumballoner for at være præcis, der har en passende form for at gøre dig glad, der stiger op fra kassen, når den bliver åbnet.

Var det ikke en glædelig overraskelse, du næppe glemmer resten af livet – og kunne det ikke være fantastisk at overraske en anden person, du holder af, på samme måde?

Sådan foregår konceptet med at sende heliumballoner fra firmaet All4Party.dk.

Det er i sin enkelthed et simpelt koncept, men det er en effektiv idé, som nok skal få øjnene til at blive spærret op helt vidt, når modtageren og eventuelle beskuere åbner pakken med indholdet af heliumballoner, og de ser dem sprede sig og fordele sig op under loftet, og man mere tydeligt kan se, hvad det er for nogle balloner, når den første overraskelse og begejstring har lagt sig.

For udover det imponerende ved at se ballonerne fordele sig, så er det kun et element ved denne gave, for disse heliumballoner fås i mange forskellige størrelser, former, farver og med forskellige påskrift, så de kan anvendes til mange forskellige anledninger til at overraske en person eller en gruppe mennesker.

Hvis du ser udvalget hos All4Party.dk vil du bemærke, at du har et stort antal variationer af heliumballoner med både tal, bogstaver og meget andet, der kan bruges til blandt andet kærlighedsanledninger for at bedåre ens udkårne eller noget helt andet.

Man kan også med heliumballoner sende en anderledes takkehilsen til måske en kollega fra arbejdet eller den lokale forening, som har gjort meget for en eller hjulpet en på anden facon.

Heliumballonerne kunne også sendes i forbindelse med et jubilæum såsom en bryllupsdag, så parret modtager pakken på den bestemte dag, så de kan starte dagen ud med at blive hyldet, selvom afsenderen måske ikke kan være tilstede fysisk selv.

Ballonerne fra All4Party.dk bliver sendt oppustet, og så kan for eksempel vedlægge en personlig hilsen, så modtageren i sidste ende kan regne ud, at den meget personlige hyldestgave kom fra dig.