Er du på udkig efter jern til konkurrencedygtige og fair priser, så skal du ikke lede længe. Hos Bradal kan du sælge dit jern til en yderst favorabel pris. Hvis du har gammelt jern liggende i skuret, stalden eller i garagen, så kan du kontakte os og høre, hvilket tilbud vi kan give dig. Tag et kig på vores hjemmeside allerede i dag og tjek vores jern priser ud.

Den bedste service

Hos Bradal går vi højt op i at du som kunde har en tryg og god oplevelse. Vælger du at blive fast erhvervskunde hos os, så tildeler vi dig en fast chauffør. Derefter kan du koordinere direkte med din chauffør vedrørende afhentning og derved kan du nemmere planlægge din hverdag, da du har præcise tidspunkter.

Bradal familien

Bradal er en virksomhed, som er ejet af familien af samme navn. Bradal er en over 70 år gammel virksomhed og Thomas, som ejer firmaet nu er barnebarn af virksomhedens oprindelige skaber, som i 1950 selv stod med økse og huggede jern og andre metaller. Thomas overtog virksomheden fra sin far i 2003. Det at du handler med en familieejet virksomhed, som har stået stærkt igennem generationer betyder, at du handler med de samme kerneværdier, som den blev skabt med i 1950. Værdier såsom kvalitet, professionalisme og god service er i højsædet hos Bradal.

Skil dig af med dine metaller

Hos Bradal modtager og behandler vi restprodukter indenfor flere forskellige metaller. Vi yder service til virksomheder, men også til institutioner i kommuner og for private. En ny tilføjelse til virksomheden er, at vi nu også modtager elektronikskrot. Har du derfor gamle computere liggende, en uddød faxmaskine eller andet med en ledning i, så kan du aflevere det hos os. Kontakt os allerede i dag og få en god pris på dit jern og dit elektronikskrot.