Som hundeejer ønsker du naturligvis at give din hund det bedste af det bedste – men du ønsker samtidig ikke, at udgifterne til hundefoder, godbidder og snacks samt tilbehør til din bedste ven kommer til at vælte dit budget. For så går det sjove ligesom af det med at have hund!

Billigt hundefoder i høj kvalitet på Simbasfoder.dk

Hvis du leder efter en god og velassorteret butik, hvor du kan finde et stort og varieret udvalg af billigt hundefoder og andet til din hund – for eksempel gnaveben, hundekiks eller hundeposer – så kan du besøge Simbas Foder, som har en online shop på simbasfoder.dk. Her finder du et stort udvalg af alt det gode hundefoder fra de rigtige mærker som for eksempel Royal Canin, Arion, Olivers Petfood, Essential, Brit Care, Carnilove, Kingsmoor, Profine og Sams Field – og til ganske overkommelige priser.

Royal Canin hundefoder hos Simbas Foder

Du kender sikkert udmærket til det velansete og anerkendte mærke Royal Canin, som i mange år har gjort det til sit specialeområde at udvikle hundefoder, som tager specielle hensyn til hundens race, alder, højde og drøjde på kryds og tværs. Royal Canin falder i de fleste hundes smag, og ideholder samtidig alle de vitaminer, mineraler og øvrige næringsstoffer, som hunden har brug for for at opretholde et sundt helbred og en god vitalitet.

Royal Canin anbefales generelt til sunde og raske hunde af de fleste dyrlæger – og samtidig fås royal Canin hundefoder i slankende, allergidæmpende, immunstyrkende og pelsforstærkende varianter, så hunden gennem kosten kan få den behandling, den har brug for til at bekæmpe diverse dårligdomme og mangelsygdomme.

Gode tilbud på hundefoder fra Royal Canin hos Simbas Foder – året rundt

Du finder også altid gode tilbud på hundefoder fra Royal Canin på simbasfoder.dk. Det kan for eksempel være Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg til 349,- kr. Her kan du spare 80,- kr. i forhold til originalprisen. Der er også ofte tilbud på godbidder, gnaveben/dentaticks og snacks til din hund, og udvalget er stort og varieret – lige fra de traditionelle hundekiks til hele skinkeben eller underben fra for eksempel får, som hunden kan gnave i, og derved styrke sit tandsæt på naturlig vis.

Når du køber hundefoder gennem simbasfoder.dk, får du altid fri levering ved bestilling for over 500,- kr. Det vil sige, at ud over en særdeles rimelig pris på selve foderet, får du det også leveret lige til døren helt gratis!