Selvom din hund ikke har brug for så meget, er der alligevel nogle forskellige ting, som den har brug for. Det er for eksempel et halsbånd, en snor og en kurv. Det slider på ting, at din hund bruger det. Hunden kan ikke tage hensyn til tingene på samme måde, som vi mennesker kan. Det er derfor vigtigt, at du vælger nogle robuste og hårdføre ting i en god kvalitet. Det er med til at gøre, at du kan have glæde af dem i mange år fremover. 

Et af de steder, hvor du virkelig kan finde ting til din hund i en rigtig god kvalitet er på huntercph.dk. De lægger vægt på, at det hele skal være noget, der funktionelt og kan holde til noget. Derfor holder de sig også hele tiden opdateret og prøver at finde frem til de bedste metoder på markedet. Det kan for eksempel være i forhold til, når de laver en hundekurv. 

Hundekurven er kommet langt de seneste år. Tidligere var det decideret en kurv, din hund sov i. I dag er det dog nærmere en hel lille seng. Det skyldes, at der er mange, der gerne vil give deres hund noget bedre og blødere end kurven. Det skyldes også, at det er blevet muligt at lave stofpuder og -kurve, som kan holde til det slid, som din hund byder den. 

Når det kommer til halsbånd, er det også vigtigt, at de kan holde til noget, og at de er tilpasset den måde, som din hund lever på. Det er for eksempel ved, at de er lavet af nogle materialer, der ikke så nemt går i stykker. Det er for eksempel vigtigt, at halsbåndet kan holde til, at hunden trækker i snoren, hvis den bliver ivrig eller vred. Der skal halsbåndet stadig kunne holde til presset.