Man hører ofte, frisører tale om, hvor vigtigt det er, at man sørger for at gå jævnligt til frisøren. Men det er klart, at det også er en del billigere for dem, når de kender så mange, der kan gøre det for dem. Det kan godt blive en dyr affære, hvis det er noget, man skal finansiere selv. Derfor kan det være fristende at klippe håret selv derhjemme. Det kan du få gode råd til i denne artikel.

Øvelse gør mester – vær forsigtig med forventningerne

Det er klart vigtigt, at man ikke er alt for øm omkring sit hår, og hvordan det ser ud, før man begynder at klippe i det. Du kan nemlig ikke være sikker på, at du får et pænt resultat. Man siger, at øvelse gør mester, så det er klart, at du ikke kan være mester i noget, du ikke er øvet i. Men hvis du tør springe ud i det, så er det altså noget, der kan komme til at spare dig for mange penge i længden.

Brug for guds skyld den rette saks

Selvom det kan virke uprofessionelt at klippe sit eget hår, er det vigtigt, man sørger for ikke at være alt for uprofessionel, når det gælder valg af saks. Du kan nemlig godt komme til at skade dit hår, hvis du bruger en almindelig køkken- eller hobbysaks fra hjemmet. Kig i stedet for på jaguar sakse til at klippe håret med. Med jaguar sakse kan du være sikker på, at du ikke kommer til at skade håret unødvendigt, når du klipper det.

Find en guide på nettet

Nettet kan også være fantastisk, når man skal i gang med at prøve noget nyt. Der er næsten intet, man ikke kan finde en visuel guide til over YouTube. Her kan du også selv søge lykken.