Er du også træt af lange køer til kasserne og mange mennesker i supermarkedet, når du efter en lang arbejdsdag skal ud at handle? Og gider du heller ikke bruge din lørdag eller søndag nede i supermarkedet? Så bør du se nærmere på denne online kiosk! Hos emma.dk undgår du nemlig, alt det du hader ved at handle ind i supermarkedet.

Når du handler hos emma.dk, er der:

  • Ingen lange køer.
  • Billige dagligvarer.
  • Hurtig forsendelse lige til døren.
  • Gratis fragt på alle dine bestillinger.

En online kiosk med et stort udvalg

Det gode ved emma.dk er, at deres kiosk har et varierende udvalg af varer og et stort varesortiment. Du kan derfor ofte finde nye, spændende varer på deres hjemmeside. Produkterne er fuldstændig, som du kender dem fra supermarkedet – bare meget billigere! emma.dk fører blandt andet kendte mærker som Urtekram, Tuborg og Carlsberg, Haribo, Malaco, Coca Cola og meget, meget mere.

Alle produkterne hos emma.dk købes direkte fra store leverandører, og der er derfor ikke nogen fordyrende mellemled. Foruden et stort udvalg af kioskvarer har emma.dk også et stort udvalg af både billig parfume, rengøringsprodukter, makeup og produkter inden for personlig pleje – alt sammen fra kendte nationale og internationale brands. Denne hjemmeside er derfor helt klart et besøg værd, hvis du står og mangler lidt af det hele til hjemmet.

Gratis kiosk udbringning fra emma.dk

Noget af det bedste ved emma.dk er, at du ikke engang behøver at betale for at få dine varer leveret hjem til døren – de har nemlig gratis fragt på alle ordre – store som små. Har du derfor allerede bestilt og kommer i tanke om, at du da også lige mangler en ny tandpasta, så bestiller du bare en ny ordre, og får leveret det hele kvit og frit. Og de leverer tilmed inden for 1-3 hverdage, så du kan sidde stille og roligt hjemme i sofaen og bestille lørdagsslik til weekenden, sodavand og øl til festen, eller de krydderier du lige står og mangler til den kommende madlavning – nemt og bekvemt. Det eneste du skal gøre, er at blive medlem af deres fordelsklub, det koster 85 kr. om måneden, men pengene er dog hurtigt tjent ind, med alle de rabatter du vil opnå. Skynd dig ind på emma.dk og bliv medlem i dag!