Er du som mig fan af boligindretning med en skøn, rustik vibe, så er de store, håndmalede gulvkrukker fra North by North lige sagen for dig.

De kæmpe krukker er produceret på omhyggeligt udvalgte fabrikker i Ho Chi Minh-provinsen i Vietnam, som udelukkende bruger lokalt kvalitetsler til at producere de autentiske krukker.

Krukkerne sendes derefter til Danmark, hvor de måles i hånden af North by North-ejer Niels Hjorth, hvilket gør, at der ikke findes to vaser, som er 100% ens, og du får med garanti en vase, som er komplet unik.

Krukker har ligeledes den fordel, at de brændt og overfladebehandlet til at kunne modstå de lave temperaturer i Norden, så du kan både bruge vaser indenfor såvel som udenfor – du skal blot gøre to simple foranstaltninger:

  • Hæv krukkerne en smule fra jorden, så alt vand fra sne og regn kan løbe fra (brug derfor ikke en underskål)
  • Når frosten slår ind, bør du ikke flytte på krukkerne

Og voilá – fantastisk smukke kæmpekrukker til brug året rundt!

Et væld af skønne designs

De håndmalede krukker fra North by North fås desuden i et væld af forskellige designs, som varierer i form og farve. Fra de flotte, rustikke Atlantis-gulvkrukker i krakelerede farvespil til de mere ensfarvede og strømlinede Black Clay-, Black Diamond- og Black Star-krukker.

Krukkerne varierer også i størrelse fra 40 cm og op til 155 cm, så her fås krukker i alle størrelsesordener. Det bedste af det hele er, at North by North’s krukker fås til særdeles opnåelige priser, så her kan du virkelig score dig en unikudseende krukke uanset dit budget.