Leder du efter en nem og overskuelig måde, hvorpå du kan overvåge dit hjem såvel udendørs som indendørs uden at skulle være afhængig af eksterne virksomheder, og selv være i stand til at følge overvågningen på dine egne enheder (PC, Mac, tablet, smartphone mv)? Så bør du kigge efter en såkaldt homemonitor. Med en homemonitor kan du følge med i, hvad der sker i dit hjem, uanset hvor du befinder dig i verden. Det eneste, du skal bruge, er internet adgang – kameraet streamer live direkte til din skærm! Kameraet, som udgør din homemonitor, tilsluttes trådløst til internettet via WiFi, uden at du behøver at ændre indstillinger i din firewall.

Det er rigtig nemt at tilslutte kameraet – du skal bare kunne tilslutte det til internettet samt en 220 volt stikkontakt ved hjælp af en strømforsyning. Kameraet fås i såvel en indendørs som en udendørs udgave – den udendørs udgave er lidt mere robust bygget, da det skal kunne modstå vind og vejr samt frostgrader om vinteren og høje temperaturer i sommerhalvåret.

Sikkerhed og tryghed med homemonitor fra specialkamera.dk

Med en udendørs homemonitor kan du overvåge trafikken omkring dit hjem, og således få en fornemmelse af, om der skulle luske uvedkommende personager rundt omkring på din ejendom. På den måde har du mulighed for at forebygge et eventuelt indbrudsforsøg, før det er for sent. Det udendørs kamera er udstyret med en bevægelsessensor, som aktiveres, hvis der er bevægelse i nærheden af kameraet. Du slipper med andre ord for at se flere timer af døde optagelser igennem – kameraet vil kun optage, når der registreres bevægelse.

Lagring af videooptagelser med Y-Cam cloud server

Videooptagelserne fra din homemonitor er tilgængelige i syv dage efter optagelse. De gemmes på en cloud server, som er ejet af Y-Cam. Herfra kan du vælge at downloade optagelserne til din egen PC eller Mac. Denne service er gratis de første tre år. Du kan tilgå de seneste syv dages optagelser når som helst. Hvis du efter de tre år vælger ikke at fortsætte dit abonnement på lagring af videooptagelser i cloud, kan du vælge at overgå til ”Live Streaming Only” tjenesten. Det vil sige, at du stadig kan monitorere dit hjem via din homemonitor – du kan bare ikke se optagelserne.

Når du køber en homemonitor fra Y-Cam via specialkamera.dk, får du alt nødvendigt tilbehør med i pakken – til en aldeles fornuftig pris, og naturligvis med fjorten dages fuld fortrydelsesret.