Måske har du af forskellige årsager ikke taget en uddannelse inden for et bestemt fag, men du er god med dine hænder og har måske hjulpet til med forskellige opgaver rundt omkring, men ikke rigtigt kunne finde noget for dig. Så er et job som ufaglært vikar inden for produktion måske noget for dig. Med sådant et job har du nemlig mulighed for at få lov til at prøve et væld af forskellige opgaver hos forskellige virksomheder.

Fordelene ved et vikarjob inden for produktion

Der er masser af fordele ved et sådant vikarjob. Du får:

  • Afvekslende arbejde i form af forskellige opgaver inden for industri og produktion
  • Kendskab til mange produktionsvirksomheder og disses processer
  • Mulighed for at skabe et større netværk

Hvordan er arbejdet som ufaglært vikar?

Arbejdstiderne er meget varierende afhængigt af typen af job, du bliver tilbudt, derfor er det vigtigt, at du er fleksibel. Det betyder også samtidigt, at du har mulighed for både at arbejde på både nat- og daghold, og dermed finde den arbejdsrytme, der passer dig bedst.

Du behøver ingen uddannelse for at komme i gang, blot du er interesseret i at give det dit bedste. Der er i denne branche ingen krav til din fysik, da du ofte vil skulle betjene maskiner og produktionsbånd. Du kan altså starte med det samme uden nogen form for forberedelse – alt hvad du behøver at vide om de enkelte opgaver bliver du introduceret for hos virksomhederne.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Hvis et job som dette lyder som noget for dig, og du er klar til at træde ind på denne del af arbejdsmarkedet, så kan du kontakte DK Vikar, hvor du kan høre mere om dine muligheder for et nyt arbejde.