Gør det tunge arbejde lettere med en fliseløfter

Skal du lægge en terrasse eller er du byggeleder på et projekt, hvor der skal lægges fliser eller store sten på et omfangsrigt areal? Uanset mængde og areal er det nødvendigt at skaffe en fliseløfter, hvis du vil sikre dig, at arbejdssikkerheden er iorden! Fliseløftere findes i adskillige varianter og matcher derfor ethvert behov.

En af de tunge drenge eller sluppet let?

Er der tale om en af de meget tunge opgaver, er det nødvendigt med en fliseløfter som monteres på en gravemaskine eller en anden type entreprenørmaskine. Disse typer løftere kan typisk klare løft på helt op til 8000kg. Er det et løftearbejde i den lidt lettere ende du står overfor, kan du muligvis nøjes med en mindre fliseløfter, som ikke monteres på en maskine, men i stedet betjenes manuelt. Begge typer fliseløftere fungerer med en vakuumteknologi, som er særligt skånsomme overfor det materiale som flyttes.

Der skal to til en tango

Uanset hvilken type fliseløfter du vælger, skal der to personer til at manøvrere den. Ved den montérbare fliseløfter er der brug for én mand til at styre maskinen og én til at sikre sig at flisen eller stenen placeres så præcist som muligt, ved manuelt at manøvrere flisen på plads. Har du kunnet nøjes med en manuel vakuumløfter, skal der også stadig to personer til at hjælpes ad med løftet, for at fordele vægten og skåne de personer som udfører arbejde.

Hos AL-LIFT findes der dog en type fliseløfter som kan betjenes af kun én person. Det er derfor muligt at klare arbejdet på egen, uden at gå på kompromis med arbejdssikkerheden. Så hvis det er vigtigt for dig at passe på din krop, så du kan fortsætte arbejdet i mange år fremover, så undersøg muligheden for at anskaffe en fliseløfter der passer til dit behov.