Det kan være meget trist at sidde og se ud på en helt mørk have om vinteren. Det er derfor en god ide, at du gør noget for at pynte din have op med lys. Det oplagte valg for mange er at hænge lyskæder op. De kan nemt forme sig efter buske og træer i haven, så det bliver tydeligt at se de mange forskellige konturer. Det giver dig noget flot at se på fra dit vindue og kan være med til at gøre den mørke vinter lidt lysere. 

Det store problem, når du skal sætte lyskæder op i din have, er som regel, at du skal sætte dem i en stikkontakt, for at de kan få strøm. Det kan være meget irriterende at skulle trække lange ledninger i haven, måske endda inde fra huset. For at slippe for det er det en god ide, at du vælger lyskæder, der kører på solenergi. De samler energi fra solen i løbet af dagen, selvom om vinteren er der faktisk noget sollys at hente, og så lyser de, når det er blevet mørkt. Lyskæderne går ud af sig selv, når de ikke har mere energi. Du behøver derfor ikke at huske at skulle tænde og slukke dem. 

Et godt sted for dig at købe lyskæder, der kører på solceller, er på webshoppen solarcamp.dk. De har et stort udvalg af ting, der kører på solenergi, og som derfor vil være rigtig gode for dig at have i din have. Fælles for dem, udover at de får deres energi fra solen, er, at de alle er lavet, så de kan holde til det danske vejr. Det kan være meget omskifteligt med både regn, sne og blæst, men det kommer altså ikke til at påvirke produkterne. 

Du kan finde en række forskellige lyskæder hos solarcamp.dk. Det er for eksempel lyskæder med lys i forskellige farver. Det kan være med til at give et flot og fint udtryk i haven. Du kan dog også vælge lyskæder, der har enkle, hvide pærer. Det er der nogle, der foretrækker. Hvis du foretrækker en varm, hvid farve, har du mulighed for at vælge det. Hvis du foretrækker en kølig, hvid farve, kan du også finde det. Derudover har de også lyskæder i forskellige længder og med pærer i forskellige størrelser. Det kan være meget forskelligt, hvad du foretrækker til din have. Med de mange valgmuligheder kan du lyse din have op, præcis som du foretrækker.