Du går måske ikke lige rundt med den store glaspuster i dig, men alligevel går du og ønsker dig specielle glas derhjemme til forskellige formål.

Og her tænker vi på andet end drikkeglas, for vi har fokus på glas, der kunne være alt fra vægglas, altså spejle, du kan bruge på badeværelset eller i gangen, når du skal nette dig, gøre dig klar til dagen eller bare lige tjekke dig selv efter i sømmene, inden du forlader dit hjem.

De specialdesignede glas kunne også være glashylder i et tidløst design, der fungerer på både toilettet, badeværelset som enten fritstående, udesvævende hylder; som en del af væggen eller inde i skabe.

Glashylder er også gode at bruge i andet end privaten, da det kan være, man som butiksejer leder efter nogle glashylder i specielle mål, man ikke kan få andre steder, hvorfor vedkommende skal have dem specialfremstillet, så hans varesortiment kan tage sig rigtig flot ud i butikken og lettere danne sig et overblik for kunderne.

Det behøver ikke koste bagdelen ud af bukserne, når man skal have lavet glas på mål, for producenterne ved godt, at det specielle glas ikke altid kommer forproduceret, som man ønsker det, så man bliver nødt til at få det lavet efter ens egne specifikationer og mål hos en udvalgt producent.

Man har måske en indretningstanke på, hvordan det hele skal tage sig ud med et rums udstråling, men ofte skal man købe hele badeværelsesløsninger, eller også passer de glas, der medfølger, bare ikke med ens planer.

Så er det heldigvis godt, at der er mulighed for at få skabt de ønskede glasparti lige efter de mål, man ligger inde med, om det så skal være til de små lejligheder, en stor villa, et stort forsamlingshus eller måske bare en atypisk ordning, der ikke er set før.

Man skal ikke gå på kompromis på det område.