Når du allermest har brug for det i løbet af en travl og krævende arbejdsdag, kan firmafrugtordningen være den lækre snack, der holder dig i gang, når krisen kradser.

Alt for mange falder i sukkerfælden eller kæmper med tunge øjenlåg gennem arbejdsdagen, men nu er der altså en bedre måde at holde energiniveauet højt på, mens du er på arbejde, og samtidig føle bedre velvære indeni.

Få en firmafrugtordning op at køre

Det er ikke længere nødvendigt selv at have frugt med på madpakken for at køre den sunde stil på arbejdet. Frugtkurven.dk har specialiseret sig i firmafrugtordninger med lækre indbydende frugtkasser til medarbejderne – til rigtig fornuftige priser. Det er ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Frugtkurven.dk har sammensat et væld af frugtkurve i forskellige størrelser og sammensætninger, så din efterspørgsel matches, uanset om du er en stor, frugtspisende virksomhed eller en mindre virksomhed med et mere beskedent frugtforbrug.

Æbler, pærer, bananer, druer og flere typer af sæsonens bedste frugter er inklusiv i alle kasser og kurve, som fås i størrelser fra en Frugtkurv Mini med 20 stykker frugt op til en Frugtkasse 100 stk.

Ud med kagen – ind med frugten

Bare lige et enkelt stykke mere. Kage er for mange arbejdspladser fast rutine i mange anledninger, hvilket ikke er godt for dit energiniveau på den lange bane. Energien fra sukker og kulhydrater løber nemlig hurtigt ud, hvor proteinerne i frugt holder dig kørende længere.

Du kan med fordel begrænse kagen til runde fødselsdage og i stedet få en firmafrugtordning op at køre. Et stykke frugt er din livline gennem arbejdsdagen!