En rette belysning er et vigtigt element i boligindretning. Og i Danmark har vi en lang og stolt tradition for at gå op i netop dette element. Med Poul Henningsen som foregangsmand har vi anbragt os i spidsen for smagfuld belysning – indendørs såvel som udendørs.

Smukke og stilfulde lamper til dit hjem fra lite-house.dk

Hvis du står for at skulle indrette din bolig, skal du sikkert også købe nye lamper, som passer til hvert enkelt rum. Der er mange faktorer, der skal tages hensyn til, når man vælger belysning til boligen. For det første bør man kigge på, hvorledes rummene er disponeret, og hvordan de er udformet. Er det store, regulære rum eller små rum med mange hyggekroge? Er der tale om en stue, et køkken, en entré eller et soveværelse? Skal belysningen være direkte og arbejdsvenlig, eller diffus og hyggeligt blød?

Belysning til dit badeværelse

Hos lite-house.dk finder du lamper til alle rum i boligen, og til alle formål. Skal du for eksempel bruge lamper til badeværelset, er det en rigtig god idé at gå efter de typer, som er modstandsdygtige over for høj luftfugtighed og temperatur forskelle. Det er så ærgerligt, hvis lampens armatur ruster, fordi det ikke var bygget til at modstå fugt. Samtidig ønsker du en ikke alt for skarp, men dog nogenlunde direkte, belysning, som muliggør barbering og makeup lægning. Du kan for eksempel vælge et spejl med lys, som giver dig en behagelig og formålstjenlig belysning. Lite-house.dk forhandler belysning til badeværelset fra anerkendte og velansete producenter så som Astro, Zierath, Robus og Blauet.

Lamper til kontor og erhverv

Skal du have nye lamper til kontoret, er det vigtigt, at du vælger en type lampe, som er behagelige at arbejde ved flere timer ad gangen. Du finder hos lite-house.dk et stort udvalg af bordlamper og arkitekt lamper, som er både kønne, funktionelle og praktiske. Især de smukke og elegante Astro lamper med deres tidløse design og rene linjer kan fremhæves her. Og man kommer heller ikke uden om de farverige Jensen Arkitektlamper, som med deres traditionelle design er en hyldest til den helt klassiske arkitektlampe. Arkitektlamper fra Jensen fås med enten stabil fod eller bordklemme til montering på skrivebordskanten.

Udendørs belysning til have og bed

Lite-house.dk er også leveringsdygtig i flotte og funktionelle udendørs lamper til placering ved havegang eller bed. De diskrete havelamper glider i et med deres omgivelser, og sørger for blid oplysning af sti eller trappe, når det bliver mørkt. Se hele udvalget af indendørs og udendørs belysning på litehouse.dk