Genbrug er blevet in de seneste par år. Danskerne elsker at sælge og købe brugt, og få det meste ud af de råvarer, vi har. Alt for ofte smides møbler og inventar ud, ganske enkelt fordi det ikke længere passer ind i indretningen eller fordi det er lettere slidt. Med flot nyt møbelstof kan du ombetrække dine gamle møbler og give dem ekstra levetid!

De fleste kender til den forfriskende fornemmelse at være til frisøren. Man er ikke en anden person, bare fordi man er blevet klippet – men man kan få fornyet energi af et friskt nyt look. Sådan er det også med møbler. Måske er du blevet træt af dine gamle møbler, og overvejer at købe nyt? Før du når så langt, så prøv at tage et kig på mulighederne for at få ombetrukket møblerne i stedet!

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at betrække møbler. Er du gør-det-selv-typen, og har du ikke noget i mod at bruge lidt ekstra tid, kan du kaste dig ud i projektet på egen hånd. Foretrækker du at processen går let og ubesværet, kan du kontakte en professionel.

Genanvend møbler, som stadig virker

Det er ingen synd at genindrette sit hjem eller for den sags skyld flytte til et nyt hjem. Men det er ofte her, de store møbelspild sker. Den stressende flyttesituation kan få folk til at vælge nemme løsninger, og det betyder ofte at møbler, som ikke umiddelbart passer ind, bliver smidt ud.

Overvej at ombetrække frem for at købe nyt. Har du en sofa, nogle stole eller andet, som blot trænger til en makeover, så overvej at investere i lækkert og opfriskende møbelstof til dem. På den måde får du fuld kontrol over stilen i dit hjem!