For mange husejere er plæneklipperen et uvurderligt redskab, som er med til at sørge for at huset fremstår indbydende og flot. Men en plæneklipper er ikke bare en plæneklipper. Der findes et utal af forskellige plæneklippere lige fra de mest simple og billige, som kan sørge for at holde græsset nede, men ikke så meget mere end det, til de dyre og avancerede maskiner som er selvkørende med klippere af meget høj kvalitet og opsamling. Hos www.bahn-larsen.dk kan du finde lige den græsslåmaskine som passer til dine behov. For at gøre valget nemmere for dig har de på deres hjemmeside valgt at fokusere på tre prioriteter: Gode tilbud, god kvalitet og de mest populære modeller. På denne måde går du aldrig galt i byen når du køber en plæneklipper hos bahn-larsen.dk. Her følger et udvalg af de plæneklippere du kan finde hos bahn-larsen: Fra mærket Alko kan du købe deres luksusmodel: Solo 5375 VS ALU, der er en fuldt udstyret og robust plæneklipper med en stærk benzinmotor og træk på baghjulene. Den er udstyret med 4 klippeteknikker, opsamling, bagudkast, sideudkast og bioklip. Takket være en bred klippebredde på 52 cm og en stærk 3,1 KW motor er du sikret et flot resultat i selv de mest udfordrende terræner. 

Du kan også finde en mere prisvenlig model som Alko Highline 51.5 SP A, der har vundet prisen Bedst i Test hos Forbrugerrådet Tænk i maj 2016. Denne model har, som dens luksus-storebror, 4 klippeteknikker: Opsamling, sideudkast, bagudkast og bioklip. Med en økonomisk og stærk motor og en stor 70 l opsamler har du her den fornuftige plæneklipper.

Du har også mulighed for en helt elektrisk plæneklippe,r nemlig Combi 44 E til den mindre græsplæne fra danskernes yndlingsmærke Stiga. Fordelen ved denne model er dens lille størrelse og dens elektriske motor, som gør den nem at styre og stille til gavn for det gode naboskab. En anden model fra Stiga som passer til de lidt større haver er f.eks. Stiga Combi 55 SEQ, der har 4 klippesystemer, er selvkørende og har elstart for øget komfort. 

Fra kvalitetsmærket Viking har du mulighed for at finde en model som Viking MB 248, der er en benzindrevet plæneklipper med opsamler og som er god til haven med mange kroge. 

Hvis du går meget op i miljøet har du også mulighed for at få en super bioklipper med miljømærket Svanen. Det er modellen MB 4 RT fra Viking, der på grund af sit lave udslip og miljøvenlige drift lever op til kravene for at blive Svanemærket. 

Det vigtige er at kende sine behov inden man køber en plæneklipper. Hvis man har en kæmpe have, skal man ikke købe en lille elektrisk plæneklipper, og på samme måde hvis man har 50 KVM græs skal man ikke købe en stor professionel maskine. Under beskrivelserne af de forskellige plæneklippere hos bahn-larsen.dk står der hvad de hver især er gode til. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken maskine der passer til dine behov, er du mere end velkommen til at spørge eksperterne hos bahn-larsen.dk, som står klar til at finde den model du kan blive mest glad for.