Rigtig mange steder er der behov for en speciel og ekstra holdbar løsning til gulvet. Dette kan både være i private hjem, men også i forbindelse med erhverv. Denne løsning kan du helt sikkert finde hos Vestbjerg Epoxygulve. Virksomheden er ganske enkelt den førende ekspert inden for specielle gulvløsninger. Hos Vestbjerg Epoxygulve kan de blandt andet tilbyde overfladebehandlinger med epoxy polyurethan, acryl og flydemørtel. Men har også rigtig mange andre muligheder. Du kan helt sikkert finde en løsning, der matcher de behov, som du har. Det er bare om at tage kontakt til Vestbjerg Epoxygulve, der udfører løsninger over hele Danmark og dette både for offentlige institutioner, for landbrug, for industri og altså for private.

En løsningsmulighed er blandt andet epoxygulve, der er en super stærk gulvløsning til steder som industrigulve, autoværksteder, garager og faktisk også til landbrug og fabrikker. Ganske enkelt de stærkeste gulv, man kan få i branchen, tre gange så stærkt som betongulv, ekstremt langtidsholdbar, nemt at vedligeholde samt skridsikkert. Også polyurethangulve er med store slidevner, stærk belastningsevne, og er meget rengøringsvenlige. Disse er super velegnet i private hjem til børneværelser og køkkener, men også i forretninger, fitnesscentre, i sportshaller, institutioner og slagterier samt mejerier. Dette gulv kan bedst sammenlignes med et fugefrit gummigulv, og har altså en meget fleksibel overflade, en lyddæmpende effekt og høj gangkomfort. Endnu et speciale hos Vestbjerg Epoxygulve er stentæppe løsninger. Dette er i princippet små sten, der er limet sammen med epoxy, og som giver en overflade med skinnende glans. En optimal løsning til butikker, garager, i udstillingsområder og ved indgangspartier. En ekstra mulighed med stentæppe er mulighed for at få et mere eksklusivt look med logo eller lignende i gulvet.

Der findes dog en række andre muligheder. Det er blot at tage kontakt til Vestbjerg Epoxygulve, så kan de hjælpe dig frem til den bedste løsning for dine gulve ud fra lige præcist dine behov.