Når man leder efter nye hjulmøtrikker, kan man hurtigt blive overvældet. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer med forskellige specifikationer. Det er derfor meget vigtigt, at du vælger de rigtige møtrikker efter dine behov, da du ved montering af dine bilhjul med de rigtige dele kan sikre dig:

  • At dine hjulmøtrikker passer til din fælgtype. Om du har stål- eller alufælge, har betydning for dit valg af møtrikker. Med den rigtige type sikrer du dig, at de sidder helt korrekt.
  • At de passer til dine hjulbolte og ikke sidder for løst på. Du kan nemlig risikere at tabe et hjul, mens du kører, eller at bilen ryster under kørsel, hvis hjulene sidder for løst på.
  • At de passer til hjulboltene og ikke bliver overspændte. Du kan komme til at ødelægge eller slide på gevindet både på dine hjulbolte og i møtrikkerne selv, hvis de ikke passer, som de skal.

Der er altså mange ting at tage højde for, og det er derfor slet ikke ligegyldigt, hvilke hjulmøtrikker du køber. Er du i tvivl om, hvilke møtrikker du skal vælge til netop dine hjul, kan det altid anbefales at søge hjælp hos nogen, der har styr på det og kan hjælpe dig. Heldigvis kan dette lade sig gøre hos Motorsportshop.

På Motorsportshop.dk finder du et udvalg af forskellige hjulmøtrikker, og de tilbyder også altid hjælp og rådgivning om disse via deres kundeservice på hjemmesiden og i den fysiske butik. Du sikrer dig altså at finde de helt rigtige møtrikker til dine hjul og din fælgtype. Dermed har du den bedste forudsætning for en korrekt montering af dine hjul og sikker kørsel i din bil fremover.