Få bedre salgsteknikker

Har du en virksomhed og ønsker at få bedre resultater på bundlinjen, men også tænke langsigtet i forhold til at styrke jer alle inden for salg? Eller er du sælger og ikke bange for at indrømme, der måske er mere for dig at lære om salg, og du skal sælge ideen til din chef? Bliv inspireret på https://salesdiversitylab.com/.

Sales Diversity Lab vil gerne øge dit ambitionsniveau for dit salg og dit salgsteam. Nicolai Jacques Sørensen kan hjælpe jer med at finde andre retninger og perspektiver, I måske ikke har set som en mulighed samt finde gejsten frem. Han påstår, at du kan være begrænset af at se salg som én type disciplin. Du har måske kørt nogle enkelte salgsmetoder og lært dine sælgere en bestemt måde at håndtere salg, fordi det så er nemmere at sammenligne deres resultater. 

Nicolai Jacques Sørensen har en MBA i Business Psychology, cand.merc. i organisation og strategi mm. Han har læst en hel del dansk og international faglitteratur om området og har også selv skrevet en salgsfagbog. Nicolai Jacques Sørensen har fået store organisationer til at se på salg i et meget bredere perspektiv og har lavet direkte salgscoaching samt træning af salgschefer. 

Sales Diversity Lab benytter sig af RVR-princippet, der er den bedste langsigtede løsning, der findes. Han arbejder ikke ud fra hurtige, kortsigtede løsninger.

Han beder dig forestille dig, at du sidder i et tog, og du vil måske gøre dig overvejelser om, hvilke stationer du stopper ved, men Nicolai Jacques Sørensen vil have dig til at udvide tankerne til, hvilke retninger du kan lægge nye skinner mod, hvad du lærte undervejs på dine stop osv. Vi skal passe på vanetænkning, og hvis du bliver god til at bryde dette, vil det det også udfordre dine konkurrenter. Det er bl.a. også vigtigt, at du er villig til at lade dine sælgere bestemme deres personlige foretrukne tilgang til salg. 

Sales Diversity Lab var medvirkende til Arlas femdobling af omsætningen.