Døjer du med led- og/eller muskelsmerter? Sådan rigtige smerter, der kræver behandling. Den type, du godt ved, du bør tage alvorligt og ikke negligere, selvom det er det nemmeste?

Rigtig mange danskere går til dagligt og har ondt flere steder i kroppen. Heldigvis kan det trænes væk med den rette behandling og vejledning hos en smerteklinik.

Hvad er en smerteklinik?

Formålet med en smerteklinik er at behandle dine smerter, så du kan komme tilbage til at leve et aktivt liv uden gener. Desuden kan behandlingen være med til at give dig en bedre kontakt og forståelse for din krops signaler. Så du lærer at lytte bedre til, hvad din krop fortæller dig. Hos en smerteklinik bliver der taget udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du får et skræddersyet behandlingsprogram. Behandlingen består typisk af både træning, bevægelse og viden, så du bedst muligt kan leve et smertefrit liv. Derved bliver du ekspert i din egen krop og kan håndtere dine nuværende eller kommende smerter.

Gælder det også mine smerter?

Det er næsten alle kroniske smerter, man kan behandle. Det gælder uanset, om du har fået diagnosticeret dem eller ej. Det kan eksempelvis være, hvis du har fået konstateret, at du har benlængdeforskel. Det kan også være, du har fået kroniske smerter efter en ulykke eller sportsskade.

Fordi behandlingen tager udgangspunkt i din krop, vil det næsten helt sikkert kunne hjælpe dig af med dine smerter.

Hvor findes jeg en smerteklinik?

Der findes mange klinikker rundt omkring i Danmark. Hvis du er på udkig efter en i Østjylland, kan der fremhæves Smertefri Bevægelse i Aarhus. Her er den første session gratis og uforpligtende. Så du kan sagtens tage en snak med dem og finde ud af, om det er noget for dig.